Fiskeriministeren serverer anderledes fisk fra Lillebælt på mandag
Fiskeriminister Eva Kjer Hansen besøger Middelfart mandag den 4. marts, hvor hun mødes med formanden for Bælternes Fiskeriforening, Allan Buch samt repræsentanter for Naturpark Lillebælt for at se på de forskellige fiskearter, der lever i de danske farvande

Fiskeriministeren serverer anderledes fisk fra Lillebælt på mandag

Fiskeriminister Eva Kjer Hansen besøger Middelfart mandag den 4. marts, hvor hun mødes med formanden for Bælternes Fiskeriforening, Allan Buch samt repræsentanter for Naturpark Lillebælt for at se på de forskellige fiskearter, der lever i de danske farvande og særligt dem i Lillebælt.

Ministeren ledsages af kokkene Francis Cardenau og Thomas Laursen. Sammen skal de fiske i Lillebælt og tilberede nogle af de fiskearter, som ikke er særligt kendte eller brugte i de danske køkkener.

En lokal 5. klasse, er inviteret til at hjælpe ministeren og kokkene med at tilberede og smage på fiskene, hvor der desuden vil desuden være åbent for offentligheden. Borgmestrene i Middelfart og Fredericia kommune er ligeledes inviteret.

Arrangementet foregår mandag den 4. marts mellem klokken 13.00 og klokken 15.00, hos Bælternes Fiskeriforening, Skrillinge Strand 22, 5500 Middelfart.