Fiskeriminister forlader Fiskerimødet i Aalborg før tid

Fiskeriminister forlader Fiskerimødet i Aalborg før tid

Mens Formanden Svend-Erik Andersens sidste bemærkning til Fiskeriministeren endnu nærmest hang i luften, »Du er fiskerierhvervets minister og en af dine fornemmeste opgaver bør være at være i dialog med det erhverv, som du er ansvarlig for,« før ministeren efter de sidste besvarelser, forlod forsamlingen og lokalet, åbenbart irriteret over den modstand han havde mødt.

En ellers saglig og godt forberedt argumentation fra udvalgte fiskere, mod ministerens beslutning om elektronisk monitorering af fiskerne i Kattegat, havde åbenbart den stik modsatte virkning på ministeren, der synligt var under pres og som derfor forlod mødet før tid.

For selvom den danske Fiskeriminister Mogens Jensen var programsat med spørgsmål til ministeren efter ministerens indlæg og igen efter pausen med paneldiskussion med yderligere spørgsmål fra salen. Så lykkedes det ministeren med nogle enkelte svar til indlæggene fra Morten Kirkedal og Thomas Kristiansen, hurtigt at flytte sig fra talerstolen i Aalborg Kongres & Kultur Center og ud til en ventende ministerbil, for at forsvinde ud i trafikken i Aalborg.

En opførsel der ikke klæder en Minister, der netop burde stå på mål for beslutninger taget på vegne af fiskeriet og ikke som en anden »Tøsefornærmet politiker« stikker halen mellem benene og forsvinder fra en forsamling, der har dette erhverv som sit levebrød og sit daglige udkomme. Fiskerne følte  sig da også fuldstændigt forbigået og overset af erhvervets egen minister. Skam dig Mogens Jensen for en dårlig opførsel og en ringeagt for dem du har ministeransvar for.

Du kan her på FiskerForum.dk høre eller genhøre de forskellige indslag der var under DFPO’s medlemsmøde i Aalborg Kongres & Kultur Center fredag den 31. januar 2020.

Indslagene kommer her:

 

 

Skriv et svar