FiskerForum’s kalender for 2020 ligger klar nu
Igen i år er kalenderen sprængfyldt med knivskarpe og supergode dokumentar-billeder af dansk erhvervsfiskeri.

FiskerForum’s kalender for 2020 ligger klar nu

Efter en forrygende god Fiskerimesse i Aalborg, DanFish 2019, hvor tusindevis af glade messebesøgende fra ind- og udland, har fået udleveret et gratis eksemplar af FiskerForum.dk’s fartøjs-kalender for 2020, er det nu muligt selv at få tilsendt kalenderen, hvis ikke man har været så heldig at få én udleveret på DanFish Messen 2019.

Bestil din GRATIS FiskerForum kalender 2020 her Du betaler kun forsendelses-omkostningerne.

Igen i år er kalenderen sprængfyldt med knivskarpe og supergode dokumentar-billeder af dansk erhvervsfiskeri. Ligefra konsumfiskere og industrifiskere til muslinge- og rejefiskerne, der alle udspringer fra dagligdagen i et af Danmarks bedste erhverv.

Kalenderen er understøttet af FiskerForum’s mange frivillige fotografer, der har påtaget sig opgaven, at afbillede hverdagen på havet og i de danske havne, om og for dansk fiskeri. I samarbejde med sponsorerne, giver det muligheden for at få fiskeriet hængt op på væggen i vores hjem, som en rar påmindelse om livet på havet.

Du kan også spørge efter FiskerForum kalenderen hos samlecentraler og auktioner samt andre steder på havnen, hvor fiskerne mødes.

FiskerForum kalenderen udsendes èn gang årligt, og bliver til i samarbejde med fiskeriets leverandører og samarbejdspartnere. En god, praktisk og let-overskuelig kalender lige til at hænge op lige der hvor du har mest brug for den.

Se FiskerForum Kalender 2020 teaser her