FiskerForum 2015 kalenderen på gaden nu

FiskerForum 2015 kalenderen på gaden nu

Mens det rusker med regn og sludsne over vestkysten i en stiv kuling, bliver der i disse dage pakket på livet løs på redaktionerne FiskerForum og ApolloMedia, hvor FiskerForum kalenderen for 2015 lige er kommet ud af trykken og de mange forsendelser er ved at blive gjort klar til at blive fordelt ud over hele Danmark.

Igen i år er kalenderen fyldt med knivskarpe og supergode billeder af det danske erhvervsfiskeri, som dækker kystfiskere og industrifiskere samt muslinge- og rejefiskerne, der alle har deres dagligdag i et af Danmarks hårdeste arbejdsmiljøer. Dokumentar-billeder, der afspejler fiskernes vigtigste arbejdsredskab, fartøjet, som sammen med fiskerne tager den daglige tørn.

Kalenderen er båret oppe af FiskerForums mange frivillige fotografer, der har påtaget sig opgaven, at afbillede hverdagen på havet og i de danske havne, for dansk fiskeri. I samarbejde med sponsorene, giver det muligheden for at få fiskeriet hængt op på væggen i vores hjem, som en rar påmindelse om livet på havet.

Få 2015 FiskerForum kalenderen gratis.

Kalenderen leveres ud til samlecentraler og auktioner samt alle andre steder på havnen, hvor fiskerne mødes og forventes at være klar ved afhentningsstederne i løbet af næste uge.

Du kan også bestille din gratis kalender på FiskerForum.dk`s webshop, og mod betaling af portoen få den tilsendt med posten. Se listen hvor du kan hente din kalender GRATIS.

Med ønsket om en god jul og et lykkebringende nytår, siger vi herfra FiskerForum`s side tak for godt samarbejde og god læselyst i 2015.

FiskerForum kalenderen udsendes èn gang årligt, og bliver til i samarbejde med fiskeriets leverandører og samarbejdspartnere. En god, praktisk og letoverskuelig kalender lige til at hænge op lige der hvor du har mest brug for den.

FiskerForum.com