Fiskebranchen vil have vi spiser danskfanget fisk

Fiskebranchen vil have vi spiser danskfanget fisk

Nu starter Fiskebranchens kampagne »Spis fisk i sæsonen«, der er fiskehandlernes opfordring og høflige henstilling til de danske forbrugere om at spise efterårets vildtfangede fisk.

I den kommende periode lander danske fiskere deres fangster af torsk, kuller, rødspætte, ising, kulmule, mørksej, jomfruhummer og blåmusling i allerfineste og højeste kvalitet og det endda i rigelige mængder.

Danskerne foretrækker fisk fra danske fiskere

58% af de danske forbrugere foretrækker fisk, fanget af danske fiskere. Og 59% af de danske forbrugere mener, at den danske fiskebranche tilbyder sunde fisk af meget høj kvalitet. Så næste gang du er på indkøb, så tjek lige ud, om dine fiskeindkøb bærer »Dansk Fisk« mærket. Et mærke der garanterer at fisken du har købt er fanget af danske fiskere.

Og husk samtidig Fødevarestyrelsens fornuftige anbefalinger om at spise fisk mindst to gange om ugen og gerne mindst 350 gram.

Kampagnen gennemføres af Fiskebranchen med støtte fra Den Europæiske Hav- og Fiskerifond og Miljø- og Fødevareministeriet.

De efter den »Danske« fisk i tilbudsavisen

Omtale af fisk skaber salg. Derfor har vi gjort det nemt for forbrugerne at finde gode fisketilbud, hvad enten det er rødspætte, kulmule, vesterhavstorsk eller anden sæsonfisk.

Danske fisk finder du også på Facebook

Besøg os på Facebook. Her omtaler vi arrangementer, fiskesæsoner, gode tilbud mm. Gå ind og ”like os”.

6 nemme fiskeretter til den »kolde tid«

Vi har udgivet en folder med 6 nye retter til den »kolde tid«. Her finder du bagt vesterhavstorsk, fish L9;n chips med kuller, rødspætteruller med kartoffelpuré mm. Folderen kan hentes i detailhandlen. Hent dem her

Velbekomme og rigtig god fornøjelse.