En hilsen midt i juletravlheden

En hilsen midt i juletravlheden

FiskerForum vil gerne her på en af årets sidste regulære arbejdsdage, og inden julefreden sænker sig, sende de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.
Julehilsen er til alle der til dagligt læser og finder oplysninger på FiskerForum og specielt til vores ”supportere” der forsyner os med informationer, billeder og forskellige nyheder fra fiskerlivet samt til kunder, forretnings- og samarbejdspartnere og venner af huset.

Fiskeribranchen har været og er stadig udsat for store udfordringer. Mange tvinges til at afsøger nye forretningsområder og supplere med nye produkter samt identificere andre kunde segmenter. Udvikle og forny sig er kodeordet, noget som FiskerForum dagligt følger og rapportere om på FiskerForum.com.

Det er en spændende tid, vi har været igennem og en lige så spændende og udfordrende tid vi går i møde. På FiskerForum redaktionen er vi overbeviste om, at alle vil komme godt og styrket igennem dette. Vi glæder os derfor igen til et frugtbart og givende samarbejde i det nye år.
Herfra ønsker vi alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

FiskerForum.com