Eftertragtet Innovationspris uddeles på nordisk fiskerimesse

Eftertragtet Innovationspris uddeles på nordisk fiskerimesse

Det er den norske stiftelse af Nor-Fishing der den 18. august, uddeler Innovationsprocessen for 13. gang ved åbningen af udstillingen i Trondheim, der løber i tre dage indtil den 21. august 2015.

Uddelingen har dermed siden starten for små 12 år siden, bidraget med ikke mindre end 1,3 millioner NOK, til blandt andet forskning og udvikling af udstyr og tjenester til fiskeribranchen i Norge, både nationalt og internationalt.

Der har altid været en bred international opbakning og deltagelse i konkurrencen om priserne og norske leverandører har haft en meget stærk position i innovation og udvikling af havbrug og fiskeri, og de har modtaget flere af priserne.

I 2008 og 2014 gik priserne til islandske selskaber for udvikling af fiskefartøjer og fiskebearbejdning. I stiftelsen af Nor-Fishing, ser man gerne at flere udenlandske firmaer deltager i konkurrencen om at vinde årets innovationspris 2015.

Alle opfordres til at indsende ansøgningsskemaet, inden den 1. juni 2015, som er et krav for deltagelse i at vinde den eftertragtede pris og de 100.000 NOK, sammen med diplom og billeder, der følger prisen.

Der har været mange tilbagemeldinger fra tidligere deltagere og vindere, at prisen har været en stærk motivation for videre forskning og udvikling og prisen har givet stor opmærksomhed i markedsføringen af nyheden både nationalt og internationalt.

Effekten af prisen har samtidig givet et positivt bidrag til selskabets indtjening. Men sidst og ikke mindst, har innovationsprisen haft stor betydning for Havbrugks- og Fiskerinæringen teknologisk og økonomisk.

Send ansøgningen ind, gerne hurtigst muligt, så man er sikker på at deltage.