DOFITA gav Grønlandsk Rejetrawler en grundig make-over

DOFITA gav Grønlandsk Rejetrawler en grundig make-over

Den grønlandske rejetrawler Regina C har her i forsommeren gennemgået en større overhaling på Orskov Yard i Frederikshavn, og en væsentlig del af entreprisen, var overfladebehandlingen og malingen af det 70 meter lange rejeskib.

Blandt andet har det nordjyske værft, udskiftet samtlige rejekogere i fabrikken om bord og foretaget en gennemgribende reparation af hovedmotoren samt udført almindeligt dok- og reparationsarbejde.

DOFITAs speciale med overfladebehandling er kendt i branchen og opgavens kompleksitet med rustopgaver på skibet, der dagligt besejler farvande under yderst ekstreme forhold, er løst tilfredsstillende og med et smukt resultat til følge.

Fra agter til stævn, blev hele siden og bunden grundigt sandblæst og efterfølgende malet med speciel ”glassflake isbryder” maling, som skal modstå de enorme naturkræfter, som vind og vejr påvirker trawleren med i det nordatlantiske område.

DOFITA er et datterselskab af det danske overfladebehandlings firma DOF i Frederikshavn. Firmaet arbejder under de krævende europæiske standarder og arbejder altid målrettet og tidsbestemt på opgaverne.