Discovery søger danske fiskere med eventyrlyst

Discovery søger danske fiskere med eventyrlyst

Ny tv-serie til Discovery Channel følger en lille gruppe fiskere, der har sat sig for at genetablere en gammel fiskerlandsby, som ligger i det allernordligste Norge.

Fisketeamet vil gerne lokke flere til og er på udkig efter danskere, som kunne tænke sig at tage del i det nordiske fiskeeventyr.

Drømmer du om en helt ny hverdag, i helt anderledes omgivelser, og med nye mennesker omkring dig – og vigtigst, tør du prøve kræfter med fiskeriet i et af verdens vildeste farvande? Så er fiskerteamet i Nord-Norge på udkig efter dig.

Et hold af norske fiskere har sat sig for at genoplive et lille fiskersamfund i Nord-Norge. De har slået sig ned og påbegyndt deres helt store drøm – at genetablere byen og atter få fiskeindustrien på skinner. Fiskerteamet håber, at flere vil tage del i deres drøm, og de har brug for både fiskere på dækket og skippere i styrehuset.

Et tv-hold vil følge fiskernes store indsats for at genetablere fiskerlandsbyen og hive fangsten om bord i Barentshavets høje bølger.

Hvis du vil være landsbyens nye fisker, skal du have lyst til at lade tv-holdet følge dit fiskeeventyr på tæt hold. Du skal være mellem 18 og 45 år, og du skal flytte til den lille landsby i Nord-Norge og tage hyre som fisker eller skipper fra cirka december 2016 til starten af april måned 2017. Dine rejseomkostninger til Norge samt indlogering og mad de to første uger bliver finansieret.”Det er dog et krav, at man kan begå sig på engelsk”

Du får mulighed for at tjene penge på torskefiskeri og andre hvide fiskearter – og arktisk torskefiskeri kan give en rigtig god løn.

Lyder det som et eventyr for dig?

Så fang mobilen og optag en video med dig selv, hvor du forklarer, hvorfor det netop er dig, som skal være fiskerteamets nye medlem. Videoen sendes til:

  • tv-tilrettelægger Marie-Louise Axelsen på mail: mla@unitedtv.dk. Vil du vide mere, kan du også ringe på tlf. +45 2750 6879.
  • Er du svensk, kan du sende din video til Lotta Malm på mail: lottamalmcasting@gmail.com.