Det går forrygende med norske Salt Ship Design
Salt Ship Design har man det helt store grin på og ikke uden grund, for alene i 2018 omsatte selskabet for næsten 125 mio kroner.

Det går forrygende med norske Salt Ship Design

I den norske skibs-designervirksomhed, Salt Ship Design har man det helt store grin på og ikke uden grund, for alene i 2018 omsatte selskabet for næsten 125 mio kroner.

 

Det er ny omsætningsrekord for selskabet under Sandvik-familien, der således kunne lægge yderligere 32,7 mio kr til selskabets resultat.

 

Store kontrakter har gjort udslaget
Salt Skibsdesignerne på Sunnhordlandskaien leverer design’s til både fiskeriet, opdrætsbranchen og til offshorebranchen. I 2017 landede den norske designvirksomhed således også sin første vindkontrakt og der er intet der tyder på at selskabet ikke også i indeværende periode, vil holde succesen og også være både synlige og absolut tilstede også i de kommende år.

 

Alene i april måned, kunne man læse på den norske netavis Stord24, at virksomheden ville sikre sig en kontrakt på et flydende produktionsskib til design til Eqiunor i Canada. Dette bliver sandsynligvis den største kontrakt, som virksomheden har indgået.  Men også et nyt lokalt samarbejde mellem Salt Ship Design og Fitjar Mekaniske skibsværft forventes der meget af og også ordren på to fisketrawlere til irske Atlantic Dawn Group, der blev indgået sidst i 2018 har også vægtet tungt.

 

Endvidere har det norske skibsdesign-firma også gjort sig bemærket ved først at vinde innovationsprisen ved Nor-Fishing 2018 og også Stord Næringsråd nominerede Salt Ship Design til årets »Næringspris 2018« som de vandt sikkert og med de fornemme ord der fulgte:  Salt Ship Design er en aktør som på relativ kort tid har opbygget virksomheden til at være en ledende faktor indenfor faget.

 

Så forståligt nok, har virksomheden og deres medarbejdere  svært ved at få hænderne ned igen, for det har været et helt fantastisk år for det norske skibsdesignfirma.