Dansk designet muslingebåde er bygget i Vietnam
Model af HO 6 Ronja er udstillet på Valling's stand på DanFish 2019 - Hal G

Dansk designet muslingebåde er bygget i Vietnam

Indehaver af Valling Ship Solutions i Svendborg Tomas Valling har designet og tegnet to muslingebåde til Snaptun. Det er Ronja HO 7 og Thyra HO 6 der indenfor de næste par uger lander i Åbenrå.

Bådene er bygget på et vietnamesisk værft, som Snaptun folkene tidligere har haft kontakt med. Da Valling Ship Solutions skulle udfærdige udbudsmaterialet, blev det også på foranledning af Snaptun folkene sendt til Vietnam. Og måske ikke så overraskende var prisen her, både fornuftig og rimelig, fra det asiatiske værft, selv efter man regnede transporttid og udgiften til samme med i den samlede pris.

De to muslinge både er hver på 16 meter og har en bredde på 6 meter. Bådene har et lastrum på 84 m3 og kan med de indbyggede Scania motorer, leveret fra Nordhavn A/S,  der ligesom alt andet udstyr, elektronik, el, hydraulik og udrustning er leveret fra Danmark og isat på værftet i Vietnam.

Så selvom skibene er bygget i udlandet, så er det meste af indretningen og udrustningen pæredansk. Hvilket også har været et ønske fra Snaptun folkenes side.

Valling Ship Solutions er et veletableret skibsingeniør firma, som bygger på solid erfaring i branchen. Firmaet er grundlagt af indehaver Tomas Valling, som sammen med et team af højt kvalificerede medarbejdere tilbyder alle former for rådgivning og løsning af tekniske opgaver indenfor den maritime industri.

Sammen med Valling Ship Management har vi en stor bredde af kompetencer og erfaring. Vi kan derfor yde den allerbedste service og rådgivning til vores kunder, så de rigtige løsninger opnås første gang.