Fiskeriets Arbejdsmiljøråd sikre danske fiskere
Karsten fra Fiskeriets Arbejdsmiljøråd viser de forskellige mulige løsninger til personlig sikkerhed til søs Foto: FiskerForum.dk

Fiskeriets Arbejdsmiljøråd sikre danske fiskere

SearchMaster & WamBlee pakkeløsningPå stand C-226 har Fiskeriets Arbejdsmiljøråd udstillet de forskellige personlige alarmer ved overbordfald, samt de rigtige og yderst fornuftige samt livreddende redningsveste med tilhørende personlige overbordfaldsalarmer. 

 

Alle de forskellige modeller kan se på Fiskeriets Arbejdsmiljøråds stand og der udstilles også det sidste nye, som går skridtet videre ifbm. sikringen, hvis uheldet sker.

MOB-W420

Scanmaster fra Esbjerg har sammen med italienske WamBlee lavet en pakkeløsning i tilfælde af overbordfald, en løsning der rigtigt sat sammen giver en helt unik løsning, hvis ulykken er ude.

SearchMater har fuld automatisk SART (Search And Rescue Transponder) og MOB overvågning på baggrund af radar og AIs mål. såfremt et besætningsmedlem falder over bord og han bærer en WamBlee W420 MOB AIS, vil SearchMaster altid vide hvor vedkommende befinder sig, tænde og rette projektøren ind på den nødstedte.

SearchMaster er desuden også velegnet til fartøjer i alle størrelser, fordi den med sin radar og AIS-tracking kan fastholdes på et bestemt mål, uanset bølgegang. Dette er med til at frigive det besætningsmedlem, som normalt skulle styre og justere projektøren i forbindelse med en opgave eller en redningsaktion.

Det samlede redningsudstyr er:

  • SearchMaster Projektør
  • SearchMaster Controller
  • W420 OneMan MOB AIS (MOB – Mand Over Bord & AIS – Automatisk Identifikations System)

Kig over på stand H-96 og få en snak om mulighederne