Ny Baudouin motor serie introduceret på det danske marked

Ny Baudouin motor serie introduceret på det danske marked

Den franske Moteur Baudouin sender i denne tid en ny motortype på gaden. I samarbejde med den danske forhandler DT-Interlink, vil de sparke salget i gang med et helt særligt kampagnetilbud, der skal sætte fokus på den nye M26 serie.

DT-Interlink betaler DKK 7.500 pr. cylinder for den nuværende motor, hvis den inden årets udgang skiftes ud med en Baudouin.

Den nye model fra Moteurs Baudouin fås med op til 1.500 Hp, og er en traditionel mekanisk reguleret motor. Motoren er udviklet som marine motor og ikke en motor udviklet som industrimotor til entreprenør materiel eller lastbiler. Den har et godt drejningsmoment selv ved lave omdrejninger, og imødekommer derfor ønsket om god og stabil trækkraft over hele effektområdet. Desuden imødekommer Baudouin Moteurs såvel miljø- som teknologiske krav, så denne nye motortype vil også sikre en brændstof økonomisk drift.

“Vi ser et spændende potentiale, og er overbeviste om, at Baudouin igen vil blive en vigtig del af markedet for fremdrivningsmotorer og generator anlæg,” udtaler Sales Manager, Per Lyngholm. “Motoren har allerede modtaget stor ros fra tidligere installationer, især fordi den er mekanisk reguleret, og derfor kun kræver enkelte vedligeholdelses rutiner og minimal service.”

Baudouin vil igen blive en vigtig del af markedet

Direkte fra fabrikken i Frankrig

Ikke lagerførte reservedele, leveres direkte fra fabrikken i Frankrig med dag til dag levering, hvilket er med til at sikre en høj rådighedsfaktor for motoren. Sidst, men ikke mindst er motoren introduceret igen med en konkurrencedygtig pris på markedet.

Se det fordelagtige tilbud her

DT-Interlink er en del af Vestergaard Group, og kan derfor bistå med alt fra valg af motor til installation, reservedele og servicering. Så hos DT-Interlink er du i gode hænder.