Ansøgningsfristen til Nor-Fishing Innovationspris er udsat

Ansøgningsfristen til Nor-Fishing Innovationspris er udsat

Det er folkene bag Fiskeriudstillingen Nor-Fishing i Trondheim i Norge, der har udskudt ansøgningsfristen til Innovationsprisen 2020, til fredag den 19. juni 2020.

Men selvom fristen er udskudt, så gennemføres årets Nor-Fishing Innovations-prisuddeling som planlagt og vinderen kåres på udstillingens første dag, tirsdag den 18. august 2020.

Årets pris-ceremoni gennemføres derfor som planlagt, men der skal være mindst fem ansøgninger, inden juryen kan udpege tre endelige kandidater. Så send din ansøgning – hellere i dag end i morgen på innovation@nor-fishing.no

Hvem kan ansøge
Virksomheder eller enkeltpersoner fra ind- og udland, der leverer udstyr eller tjenester til fiskerisektoren eller er i fiskerisektoren, opfordres til at ansøge om prisen. Prisen tildeles vinderen af det bedste innovative produkt eller serviceydelse.

Folkene bag Nor-Fishing ønsker at stimulere F & U-aktiviteter i virksomheder og blandt enkeltpersoner. Derfor betragtes forskningsinstitutioner ikke som kvalificerede til denne innovationspris.

Krav til anvendelse
F & U-aktiviteten i fiskerisektoren skal være tilknyttet virksomheder eller enkeltpersoner. Det projekt, som ansøgningen bygger på, skal være ansøgerens eget, men kan udføres i samarbejde med forskermiljøet.

Du kan læse mere om Innovationsprisen her