Vónin åbner afdeling på Island

Vónin åbner afdeling på Island

Det færøske trawlbinderi Vónin har åbnet et kontor i Reykjavik på Island og har efterfølgende udnævnt Björn Johannsson til salgschef for hele Island.

Administrerende direktør Hjalmar Petersen for Vónin Group siger i pressemeddelsen “vi har taget dette skridt for at få tættere kontakt med det islandske marked og for at være i stand til at tilbyde dette marked en bedre service. Vi har udnævnt Björn Johannsson, der er en kendt person i den islandske fiskeribranche, hvilket vi er meget glade og stolte over og byder ham derfor velkommen i Vònin.

Björn har et nært og indgående kendskab til fiskeribranchen, som han har fulgt lige siden barneårene. Björns far var ejer af to fiskefartøjer på Island, hvilket har givet Björn hans interesse for erhvervet. Han har selv prøvet fiskeriet og sidenhen været driftleder på et fryselager samt lært sig faget gennem salg af fisk og redskaber. Så det er en bred baggrund Björn Johannsson stiller med til jobbet som salgschef for Vônin Island.

Vónin er en væsentlig spiller på markedet for trawl og en stor og innovativ leverandør af fiskeredskaber og udstyr til akvakultur branchen. Vónin opererer i dag globalt og har afdelinger på Færøerne, Grønland, Canada, Danmark, Norge, Rusland, Litauen og nu altså også på Island.