Vind Nor-Fishings Innovations-pris på 100.000 NOK
Har du idéen, ydelsen eller produktet, der kan forbedre forholdene i havbrugs-branchen, har man nu mulighed for at søge om den eftertragtede og meget anderkendte Innovations-pris

Vind Nor-Fishings Innovations-pris på 100.000 NOK

Har du idéen, ydelsen eller produktet, der  kan forbedre forholdene i havbrugs-branchen, har man nu mulighed for at søge om den eftertragtede og meget anderkendte Innovations-pris, indstillet af folkene bag Nor-Fishing.

Prisen på 100.000,- NOK gives til det ind- eller udlandske firma eller enkeltperson, der kan bidrage positivt til branchens forhold og den udtrækkes og kåres på Aqua-Nor 2019, den 20. august i Trondheim i Norge.

Ansøgningen sendes til
Send din ansøgning om innovationsprisen 2019 inden onsdag den 1. maj til denne mailadresse – Mailbox@nor-fishing.no eller med post til Stiftelsen Nor-Fishing, Klostergata 90, Norge 7030 TRONDHEIM. Mærk mailen eller kuverten med Nor-Fishing Innovationspris 2019.

Hvem kan ansøge om prisen?
Virksomheder eller enkeltpersoner fra ind og udland, der leverer udstyr eller ydelser til havbrugs-branchen investeres til at søge prisen. En pris der uddeles til vinderen af det / de bedste nyskabende produkter eller ydelser for branchen. Forskningsinstitutioner anset i dette tilfælde ikke som værende ansøgningsberettiget i denne forbindelse.

Krav til ansøgningen
FoU-aktiviteten skal kunne relateres til branchen og være tilknyttet en virksomhed eller person / personer. Projektet, der ligger til grund for ansøgningen skal ligeledes være fra ansøgeren selv, men må gerne være ansøgt i samarbejde med et forskningsmiljø.

Ansøgningen skal indeholde:
Ansøgeren navn / firmanavn, adresse og e-postadresse samt web-adresse, telefon og kontaktperson. Der skal ligeledes være en kort beskrivelse af ansøgeren eller af firmaet og gerne en beskrivelse af projektet, samt bedst mulige dokumentation for projektet, produktet, ydelsen eller tjenesten, hvor der særligt lægges vægt på det nyskabende.

Har du spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, så kontakt venligst sekretær for juryen Odd Berg på mail odd9berg@gmail.com eller på telefon. 0047 901 19 942