Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende jagter »årets fisker«

Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende jagter »årets fisker«

Sidste år blev det Christian Pilegaard på S 226 »Emmely Pilegaard« der løb af med den ærefulde titel som »Årets Fisker«.

Og tiden flyver som bekendt afsted, så nu er det igen tid for indstilling af en kandidat til »Årets fisker 2017«, som Vestjysk Bank og FiskeriTidende vil fejre under Fiskerikonferencen i Holstebro.

Det skriver FiskeriTiende på deres webavis, at man søger en skipper, der har gjort sig bemærket i det sidste års tid. En fiskeskipper der er dygtig til sit fag, samt evnen til at skabe gode resultater samtidig med at være en god kollega. En skipper der aktivt og med initiativ kommer med gode ideer og som er nytænkende på fiskeriet samt i stand til at tale fiskeriets sag.

Fiskeritidende skriver videre, at det både kan være en fiskeskipper;

  • der har taget en beslutning og at bygge nyt eller bygge om
  • Som har en tro på fiskeriet og tør satse yderligere
  • der har taget et nyt fiskeri op i forsøget på at skabe bedre indtjening i erhvervet
  • der har gennemført et godt og fornuftigt generationsskifte. der bringer nyt blod ind i erhvervet
  • der med succes har søgt alternative afsætningskanaler
  • der på mange andre områder har vist som nytænkende, kreative og innovative.

Ærefuld titel overrækkes af fiskeriministeren

Sidste år var det Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen, der gav branchens skulderklap og overrakte prisen. Denne tradition viger man ikke fra, så det bliver igen den øverst ansvarlige for fiskeriet, denne gang Karen Ellemann, der overrækker prisen som »Årets Fisker«.

Det er fiskerne selv, der via deres lokale fiskeriforening indstiller de fiskere, som skal være med i opløbet om at blive »Årets fisker 2017«. Sidste år fik Vestjysk Bank og Fiskeri Tidende en del indstillinger, og det er håbet, at det samme er tilfældet i år. Ihvertfald kan det konstateres, at der i dansk fiskeri findes mange kandidater til hæderstitlen.

Send forslag inden 3. november 2017, om »Årets Fisker 2017«. Enten gennem den lokale Fiskeriforening, eller direkte til mailadresserne: jer@vestjyskbank.dk eller mao@vestjyskbank.dk. Sidste indleveringsfrist er 3. november 2017.