Ung mand omkommet efter arbejdsulykke på Thyborøn Havn

Ung mand omkommet efter arbejdsulykke på Thyborøn Havn

Det er TVMidtVest og Lemvig Folkeblad der skriver om arbejdsulykken på Thyborøn Havn lørdag den 18. november om eftermiddagen, hvor en 18 årige fisker fra Lemvig uheldigt faldt i vandet fra en garnbåd ved Nordsøkajen.

Den unge mand blev fundet liggende livløs i vandet mellem garnbåden og kajen, etter et fatalt fald fra båden. De tre fiskere ombord, var igang med opredning af garn, da den 18 årige forlod arbejdet. Kort efter fandt man ham liggende livløs i vandet mellem fartøj og kaj. Han var sandsynligvis blevet slået bevidstløs i faldet fra båden, da han skulle springe i land.

Der blev gjort ihærdige forsøg på genoplivning med førstehjælp af folk på kajen og siden af lægeambulancen. Den 18 årige fiskers tilstand var kritisk, da han med svag puls blev fløjet med akut-helikopteren til Skejby.

Mandag den 20. om morgen var den unge fiskers tilstand desværre fortsat kritisk.

Efter et par dage på intensivafdelingen på Skejby, måtte lægerne desværre konstatere, at faldet havde været så skæbesrvangert alvorligt, at den unge fiskeri Martin Rud jensen´s liv ikke stod til at redde.

Tankerne går til de efterladte.