Trawlkursus i Forskerparken Hirtshals

Trawlkursus i Forskerparken Hirtshals

Catch-Fish and SEAFISH afholder kursus i Trawl teknologi, som afholdes på Forskerparken i Nordsøcentret fra den 26. til den 31. oktober 2014.

Kurset giver et detaljeret indblik i konstruktion og optimal udnyttelse af de forskellige trawl samt energiforbruget og de selektive egenskaber, ydeevne, juridiske og praktiske aspekter af tekniske foranstaltninger mv – for folk, der i deres professionelle liv kræver en indgående viden om trawlredskaber.

Hvem kan tilmelde sig

Kurset henvender sig til folk fra industrien og over til forskningen, samt fiskere og skippere til konstruktører af trawl og til havbiologer, undervisere m.m.

Uanset om du fisker med trawl, styrer en trawler, sælger trawl, underviser elever om dem, eller om du bruger det i et forsknings-objekt, vil du kunne drage fordel af kurseret og få et helt nyt syn og perspektiv på de ofte meget kontroversielle fiskeredskaber.

Hvis du er interesseret, så kig ind på hjemmesiden for yderligere oplysninger og udfyld ansøgningsskemaet. Der er en direkte forbindelse på forsiden af hjemmesiden.

Kurset har fået halvårlige siden 1999 med Ulrik Jes Hansen som kursus leder og Nordsøen Forskerpark så vigtig facilitet i løbet af kurset. I dag har Ulrik dannet Catch-Fish og samarbejder med SEAFISH, UK.

Fristen for ansøgningen er omkring 6 uger før kurset. Antallet af deltagere er begrænset. Hvis du har spørgsmål om kurset, tøv ikke med at kontakte Ulrik eller Mike.