Thyborøn Trawlbinderi udvider igen

Thyborøn Trawlbinderi udvider igen

Ovenpå en fantastisk fiskerimesse i Aalborg har Thyborøn Trawlbinderi yderligere gode nyheder i posen. Man har købt 40 procent af ES-Trawl Aps i Hanstholm og har endvidere investeret i en service lastbil til Skagen, så Thyborøn Trawlbinderi nu og i fremtiden kan betjene fiskere i alle havne.

Målsætningen har ifølge Thyborøn Trawlbinderi, ligget klar længe og med de seneste investeringer i trawlbinderiet i Hanstholm og ny servicebil til Skagen, får nuværende som nye kunder ved Thyborøn Trawlbinderi en udvidet mulighed for at få leveret og serviceret trawl og vod i den havn de lander.

I følge flere kunder på Messen, går fiskeriet strygende og alle er glade og fornøjet med forhøjelsen af brisling kvoten. ”Nu kan vi alle holde dampen oppe resten af året,” som en kunde udtrykte det, da han på standen bestilte et nyt Power – 4 Millionær trawl. Så optimismen er i behold, med udsigten til en øget brisling kvote og en udvidelse af sperling sæsonen med to måneder, er det medvind for industrifiskeriet.

Forrygende resultat på DanFish International i Aalborg

De gode nyheder her kommer heller ikke alene, for Thyborøn Trawlbinderi har netop været igennem tre hektiske og meget travle messedage, hvor der blev indgået og afsluttet flere store handler samt afgivet et hav af forespørgsler, der nu skal hjem og bearbejdes samt besvares de kommende uger. Så resultatet fra Fiskerimessen kan meget nemt gå hen og blive endnu større. De 20 medarbejdere i trawlafdelingen har da også alle smøget ærmerne op og er klar til at give den en ekstra skalle, når firmaets motto skal indfries.. ”Intet er for småt og intet for stort for Thyborøn Trawlbinderi.”

I flæng kan nævnes nogle af de handler der er givet håndslag på DanFish 2015. Såsom komplet udrustning til den nye flyshooter Boy Andrew, der er under bygning ved Vestværftet i Hvide Sande. Derudover kan nævnes 4 komplette Power 4 Millionærtrawl til industrifiskeriet samt 2 gange 1200 meters flydetrawl med poser og 2 Flyshooter vod samt 6 stk. fisketrawl. Der er både handlet trawl med danske fiskere, men også med udenlandske , så Thyborøn Trawlbinderi vægter i høj grad også på eksportsiden.

Rederiet og fiskeriet Gitte Henning A/S bidrager i øvrigt væsentligt og meget aktivt til dansk fiskeri og ikke mindst dansk eksport, både på udstyrssiden og med fiskeriet og regnes i dag for værende et af de største og mest proaktive og innovative fiskerier herhjemme overhovedet.` 

FiskerForum.com