Thyborøn Fiskeriskole inviterer til fotokonkurrence

Thyborøn Fiskeriskole inviterer til fotokonkurrence

Fiskeriskolens fotokonkurrence er for elever, fiskere og fiskerelaterede personale, med lyst til at gengive fiskeriets liv og hverdag i digitale billeder.
Sidste frist for indsendelse er 1. december 2012. Præmierne for bedste ”skud”, er i år et lækkert digitalt kamera og som en fin andenpræmie har skolen sat Fiskerflåden illustreret på højkant. Tredje præmien er den populære polo-shirt med Fiskeriskolens logo.

Dommerpanelet består af yderst kompetente folk med tilknytning til erhvervet og de vil sidst på året kritisk og retfærdigt gennemgå billederne og derefter kåre vinderne.

Billeder af solnedgange eller af fordækket i hav vejr er altid populære motiver, men skolen savner flere ”skud” af aktive mennesker, såvel i arbejde som efter afmønstring – i både dramatiske og udramatiske situationer. Man bestemmer selv antallet af indsendte billeder, dog anmoder skolen om et brugbart format, af en god kvalitet, som kan bruges til ”lidt af hvert”, og gerne med en tekstforklaring til billederne.

Digitale billeder kan mailes til Esben på ewl@eucnordvest.dk eller ved fremsendelse på en CD, att. Esben Lund.

Bemærk hvis personer kan identificeres på jeres billeder, skal der medsendes skriftlig tilladelse fra dem, således billederne kan bruges til offentliggørelse.