Succesfuld Aberdeen-messe for Dansk trawlskovlfabrikant

Succesfuld Aberdeen-messe for Dansk trawlskovlfabrikant

Skipper Expo Int. 2012 fiskeri-messen blev en kæmpe succes for det Vestjyske trawlskovl firma, som med en spækket ordrebog, kan se tilbage på to begivenhedsrige dage, hvor der specielt blev sat ekstra fokus på de brændstofbesparende flydeskovle og de store ovale type 16 skovle.
Thyborøn Trawldoors kernekompetence er netop højteknologisk fabrikation og udvikling af trawlskovle til pelagisk-, semi-pelagisk- og til bundfiskeri, Made in Denmark. Specielt det sidste trak på messen flere kunder til da oprindelseslandet signalerede det som kunderne ønskede og efterspurgte, nemlig kvalitet og holdbarhed samt faglighed og 24/7 backup service 365 dage året rundt.

I følge sælger Allan Rønn Pedersen fra Thyborøn Trawldoors, var det lige præcist fiskernes ønske om trawlskovle, der bare virker og som man kan være sikker på virker problemfrit hver gang, der trak kunderne til standen. Det og så lanceringen af de brændstofbesparende skovle, gjorde messen til en virkelig succes for det Vestjyske Trawldoor firma.

Der er allerede blevet solgt 5 sæt flydeskovle til Skotland og Shetlands øerne i år, til fartøjerne: Antares, Charisma, zephyr, Adenia og Kings Cross.

Kunderne som besøgte fiskeri-messen Skipper Expo Int. 2012 kom fortrinsvis fra landene omkring det Nordatlantiske område, men der kom også besøgende helt fra det sydlige England, hvor et par fiskere under udstillingen investerede i to sæt skovle. Ligeledes blev der på messen solgt hummerskovle til Skotland og ovale skovle til hårdtbunds fiskeri på Rock-All.

”År til dato har været forrygende for Thyborøn Trawldoor,” fortæller Allan Rønn Pedersen, ”Der er solgt over 275 sæt skovle og vi har ansat yderligere fem mand i produktionen i Thyborøn, for at klare efterspørgslen og overholde leveringstiderne. Så der er godt gang i den.” slutter en tilfreds Allan Rønn Pedersen.

FiskerForum.com