Skipper Expo Int. fiskerimesse i Bristol

Skipper Expo Int. fiskerimesse i Bristol

Den store fiskerimesse i Bristol Skipper Expo Int 2018 i Bristol på Englands Sydvestlige kyst, tæt på grænsen til Wales, åbner i uge 39 torsdag den 27. september og løber over to dage til og med fredag den 28. september.

Fiskerimessen blev i sin tid etableret tilbage i 2013 og Skipper Expo Int. Bristol er sidenhen blevet det kommercielle mødested for britiske og walisiske fiskere og områdets fiskeindustri.

Åbent dagligt fra:

  • torsdag den 27. september 2018 fra kl. 10.00 til 17.00
  • fredag den 28. september 2018 fra kl. 10.00 til 15.00

Udstillingen Skipper Expo Int i Bristol, som hvert år holdes i Ashton Gate Stadium, har vist sig vældig populær og et yndet mødested for hele branchen og udstillingen har vokset sig større og større år til år, hvor der i dag er tilmeldt over 80 udstillere.

Fiskeriudstillingen trækker mange til, da stedet indbyder til faglighed og forretningsmæssige kontakter mellem både fiskere og industrien samt branchen bag.

Se uddrag af udstillingen i Bristol i 2017 her

Udstillingen er grundlagt af Mara Media, der har hjemsted i Co. Donegal, Irland. Udover afholdelse af messerne Skipper Expo Int. i Bristol afholdes også Galway i Irland og Aberdeen i skotland. Samtidig udgiver de et månedsmagasin »The Skipper«, som primært henvender sig til den engelske, skotske og den walisiske fiskerisektor.  

Kilde. Mara Media FiskerForum.dk