SeaTech demonstrerer skærmmatrix systemer fra firmaet Avitech på DanFish
SeaTech demonstrerer skærmmatrix systemer fra firmaet Avitech

SeaTech demonstrerer skærmmatrix systemer fra firmaet Avitech på DanFish

Vi er startet på at levere skærmmatrix systemer fra firmaet Avitech. Vi kan levere mange forskellige løsninger afhængig af ønskede antal skærme og inputs, bl.a. MS2 (max. 12 indgange og 8 skærmudgange), MS3 (max. 20 indgange og 16 skærmudgange) og MS6 (max. 32 indgange og 32 skærmudgange). Avitech’s matrix kan konfigureres efter behov og har bl.a. indbygget et grafisk brugerinterface der gør muligt at betjene de fleste systemer der er tilsluttet systemet med samme trackball og tastatur. Systemet understøtter og radar, ekkolod osv. der ikke er PC systemer. Hvert input kan vises en eller flere af de tilsluttede skærme. Vi understøtter også muligheden for vise 4 billeder samtidigt på en skærm, enten delt i 4 lige store billeder eller et større og 3 mindre billeder. Vi har bl.a. leveret MS3 systemer til Birgitte L349 og Birgit S149 (sidstnævnte er under bygning i Thyborøn) med 16 indgange og styring af 3 stk. 55” skærme med visning af 4 billeder samtidigt og 6 stk. 24”skærme. Desuden har vi 4 faste billeder på 24* skærme. Se ovenstående billede fra Birgit L349:

Avitech har bl.a. lovet os at der i fremtiden vil være mulighed for fjernstyring over en TeamViewer forbindelse og vi har p.t. sendt Koden radar til producenten, således at vi ikke kun kan vise radarbilledet men også styre radaranlæg over systemets trackball. Du kan læse meget mere om vores matrixer ved at kikke ind på vores hjemmeside www.seateck.dk

GPS-kompas KGC-300 Fra Koden er vi begyndt at levere deres nye GPS-kompas KGC-300 der kører uden problemer. Det er RAT mærket og godkendt til at samtidigt anvendelse som GPS-kompas og GPS-navigator. Det er der ikke andre der kan på markedet. Vi kan nu også leverer KDR-10 som er en NMEA repeter, der kan vise et utal af forskellige informationer, både grafisk og i tal, fra mange forskellige kilder, bl.a. vind, vejr, strøm, kurs, position, ror plus en masse andre informationer. Koden radaranlæg er populære og vi sælger dem i pæne antal i Danmark, Tyskland og Polen. Koden vil inden eller over sommeren præsentere nye og mindre Black Box radar og ekkolodsanlæg og Solid State radaranlæg med større 400W sendestyrke, der kan sammenlignes med 25 til 30kW konventionel radar med magnetron.

Sodena TurboWin er under udvikling med helt nyt udviklerteam og vi forventer lidt senere på året at kunne levere en ny version med mange længe ønskede funktioner, hvor den vigtigste er en forbedret mulighed for at skille kataloger ad, så de kan lægges i underkataloger f.eks. navngivet med kutternummer, navn eller lignende. Det vil desuden blive muligt at gemme alle de katalogopsætninger man ønsker og herved hurtigt kunne kalde kataloger frem efter fiskeri eller opgave. Strømvisning fra Proadmann vil også få en makeover, og kunne fremvise strøm i flere lag og mere nøjagtigt. Visning af alle de gængse trawlsystemer Simrad PI, Marport, Scanmar, Notus osv. Og ikke mindst vil det nye program bedre understøtte og tage brug af fordele i det nye Windows 10 operativsystem.
I år er der igen Danfish fiskerimesse i dagene 9., 10. og 11. oktober og vi vil selvfølgelig befinde os på samme A128 stand som alle de tidligere år og glæder os til møde og tale med alle kunder/forhandlere/samarbejdspartnere og ikke mindst vise alle de spændende nyhederne frem. Repræsentanter fra flere af vores leverandører vil være tilstede på standen og være klar til hjælpe med spørgsmål og ikke mindst få gode ideer fra brugerne.

 

Seatech-turbowin-Danfish2019