»Seafood Expo Global« flytter fra Bruxelles til Barcelona
Efter 28 år med udstillinger i Bruxelles i Belgien er det nu slut. Arrangørerne har besluttet at den 29. udgave afholdes på Fira de Barcelona, ​​Gran Via-mødestedet, i Barcelona.

»Seafood Expo Global« flytter fra Bruxelles til Barcelona

Arrangøren af ​​Seafood Expo Global (og Seafood Processing Global), det amerikanske multimediefirma Diversified Communications, med hovedkontor i Portland i Maine USA, har annonceret, at næste Europæiske udstilling af »Seafood Expo Global«, der normalt foregår i Bruxelles, næste gang flyttes til den noget større by Barcelona i ​​Spanien, med udstillingen i 2021.

Efter 28 år med udstillinger i Bruxelles i Belgien er det nu slut. Arrangørerne har besluttet at den 29. udgave af Seafood Expo, istedet afholdes onsdag den 27. til og med fredag den 29. April 2021 på Fira de Barcelona, ​​Gran Via-mødestedet, i Barcelona.

Trods udstillingens succes i Bruxelles i år, hvor Seafood Expo Global udstillingen i maj måned, endte med et rekordstort besøgstal på næsten 30.000 besøgende og leverandørere fra hele verden og med et fuldt booket udstillingsareal, trods dette eller måske netop derfor, har arrangørerne bag, besluttet af flytte udstillingen til Spanien og Fira de Barcelona.

»Afgørelsen er truffet på baggrund af omfattende markedsundersøgelser, der er baseret på udstiller- og de besøgenes feedback gennem alle årene samt en evaluering af de største udstillings-destinationer i hele Europa,« fortæller Diversified og påpeger at med Barcelonas større hoteludbud og faciliteter, er Fira de Barcelona valgt, så deltagere og udstillere får en bedre oplevelse, med baggrund i et af Europas største udstillingskomplekser med et godt, solidt internationalt ry og renomme. Det giver også udstillingen »Seafood Expo« muligheden for at ekspandere yderligere,« understreger Mary Larkin, der er præsident for Diversified Communications i USA.

Tiden med udstillingen i Bruxelles, har været exceptionel god og messearrangøreren Diversified værdsætter da også årene i byen, der er EU’s hovedsæde. Men desværre har det været nødvendigt, at kigge på andre lokaliteter, hvis »Seafood Expo« skal følge med udviklingen. Arrangørerne håber, at flytningen af udstillingen, både vil forbedre besøgendeoplevelsen, men også vil bidrage med de bedste og mest optimale betingelser for mødet mellem køber og sælger / besøgende og udstillere.

Barcelona er en international destination og i forvejen ét af de største knudepunkter for fisk og skaldyr i Europa, hvilket gør det til det perfekte sted at afholde en global begivenhed som Seafood Expo Global.

Fira de Barcelonas Gran Via-Messen er endvidere ét af de største Messekomplekser i Europa med over 200.000 kvadratmeter udstillingsareal og hele otte udstillingshaller. Dette skulle give de nødvendige betingelser for at udstillingen »Seafood Expo« kan ekspanderer yderligere i de kommende år.

Så efter 28 år med »Seafood Expo« i Belgien afholdes »Seafood Expo« og den 29. udgave på Fira de Barcelona, ​​Gran Via-mødestedet, i Barcelona, mellem onsdag den 27. april til og med fredag den 29. April 2021.

Udstillingen i 2020 afholdes fortsat i Bruxelles

Den 28. udgave af »Seafood Expo Global« afholdes som aftalt i Bruxelles mellem den 21. april og den 23. april 2020.

Vel mødt