Nyt certifikat for økologiske produkter

Nyt certifikat for økologiske produkter

FF har opnået certifikat fra ”Naturland” for bæredygtighed og økologisk produktion, der åbner for nye markeder
Et nyt internationalt certifikat, ”Naturland”, er en styrkelse af FF’s specialprodukter på verdensmarkedet.

Certifikatet er tildelt FF efter en nøje gennemgang og analyse af produktionen. Det er samtidig dokumentation for bæredygtighed og den økologiske produktion – fra fangst til forbruger.

Det er især specialprodukter til pet-food branchen, som det har betydning for, forklarer salgs- og marketingchef Thomas Hansen. Både nuværende og kommende kunder har ønsket dette certifikat fra ”Naturland”, som især har betydning i lande som Tyskland, Østrig, Schweiz og Italien.

”Soil Association” for syvende gang
Derudover har FF igen opnået certifikat fra en anden international organisation, ”Soil Association”, der ligesom ”Naturland” er garant for bæredygtig og økologisk produktion. Det er syvende gang, at FF modtager denne certificering og uden anmærkninger.

Skrappe krav
Det er afgørende for at opnå disse certificeringer, at vi kan leve op til de skrappe krav, som disse organisationer stiller, forklarer systemchef Vivi Bryndum. Der ligger et stort arbejde bag – hver dag og hele året. Det er en god udfordring og et naturligt led for alle i produktionen at arbejde for denne udvikling.

Vi er derfor i stand til at bevise både i teori og i praksis, at vores produktion lever op til standarderne, og at råvarerne bygger på et bæredygtigt grundlag, samt at denne produktion er skarpt adskilt fra andre enheder i processen.

Kilde: FFSkagen
FiskerForum.com