Nyheder fra Færøerne – uge 20
Den er fuldt gang i fiskeriet på færøerne lige for tiden. Tilførte mængder af blåhvillinger lader til at holde ved endnu, samtidig kører fiskeriet efter sej og torsk, både trawl, garn og krogfanget.

Nyheder fra Færøerne – uge 20

Der er fuld gang i fiskeriet på Færøerne lige for tiden. Den stor mængde af tilførte blåhvillinger lader til at holde ved endnu, samtidig kører fiskeriet efter sej og torsk, både trawl, garn og krogfanget.

Toftir og Tórshavn
Garn Skibet Oknin landede i løbet af ugen en last på 8 tons hvoraf 6 tons var hellefisk, som havde en kilopris på 31 kr. Lasten blev vurderet til til 218,000,00 kr. De har fisket i 3 dage øst for Færøerne. Partrawlerne Eysturbúgvin og Vesturbúgvin landede i løbet af ugen en last på 230 tons guldlaks, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft er godt fiskeri, og fangsten blev kørt til Tavuna i Leirvík. Efter landingen tog de tilbage på fiskeri. Garn Skibet Thor landede i løbet af ugen en last på 14,1 tons hvoraf det meste som var i lasten var 14 tons hellefisk, som havde en kilopris på 31 kr. Lasten blev vurderet til til 434,000,00 kr. De har fisket i 7 dage øst for Færøerne.Túgvusteinur landede i løbet af ugen en last på 21 tons hellefisk, som havde en kilopris på 31 kr. Lasten blev vurderet til til 651.000.00 kr. De har fisket i 5 dage øst for Færøerne. Partrawlerne Jaspis og Ametyst landede i løbet af ugen en last på 240.000 pund hvor lasten hovedsagligt bestod af sej. De har haft et godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri syd for Færøerne.

Miðvágur:
Trawlerne Brestir landede i løbet af ugen en last på 50 tons hellefisk, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft fint fiskeri, og da de havde landet tog de til Tórshavn hvor de skulle på værft.

Fuglefjord:
Jupiter landede i løbet af ugen en last på 2.350 tons blåhvilling, som de har fisket syd for Færøerne.De har haft godt fiskeri denne tur, og dette blev også sidste tur, som Jupiter lavede for rederiet Varðin í Gøtu. Skibet er solgt til Kollefjord for 38 millioner kr. Finnur Fríði landede i løbet af ugen en last på 900 tons blåhvilling, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri syd for færøerne. Huginn fra Island landede i løbet af ugen en last på 1.900 tons blåhvilling, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft fint fiskeri denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri syd for Færøerne. Norðingur landede i løbet af ugen en last på 1.950 tons blåhvilling, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri efter blåhvilling. Høgaberg landede i løbet af ugen en last på 2.000 tons blåhvilling i Killybegs i Irland, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft godt fiskeri denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri efter blåhvilling.

Klaksvík:
Partrawlerne Skoraberg og Fuglberg landede i løbet af ugen en last på 245 tons guldlaks, som de har fisket syd for Færøerne. Fangsten blev kørt i biler til Lerivík hvor Tavan skal fabrikere fisken. Lineskibet Kvikk landede i løbet af ugen en last på 130.000 pund hvoraf det meste som var i lasten var torsk.
De har haft godt fiskeri, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri syd for Færøerne. Partrawlerne Polarhav og Stjørnan landede i løbet af ugen en last på 235 tons guldlaks, som de har fisket syd for Færøerne. De har haft godt fiskeri denne tur, og så snart de havde landet tog de tilbage på fiskeri.
Guldlaksen bliver kørt i biler til Tavuna i Leirvík.

Skriv et svar