Nye andelshavere får del i aktiekapitalen

Nye andelshavere får del i aktiekapitalen

TripleNine har fået seks nye andelshavere, der får del i aktiekapitalen i det nye aktieselskab, der er en realitet fra 2013.
De nye andelshavere, fire fra Hvide Sande og to fra Thyborøn, optjener, ligesom de øvrige andelshavere, aktieandele i det nye aktieselskab i forhold til de enkelte skibes landinger i 2011 og 2012, hvor der hvert år udloddes 20% af selskabets egenkapital som aktieandele.

Herudover er det nok de gode priser, der trods de seneste justeringer alligevel stadig gives for de landede råvarer, samt sikkerheden for, at man som andelshaver altid kan komme af med sin fangst, der tiltrækker nye andelshavere, mener TripleNine’s bestyrelsesformand, Anker Mejnertz.

Tillid til selskabets indtjeningsevne
Han understreger, at det også er en stor fordel for virksomheden som sådan at have så mange andelshavere som muligt, idet det giver en større sikkerhed for tilførsel af den tilstrækkelige mængde råvarer.

Og så viser tilgangen af nye andelshavere jo desuden, at der også blandt fiskerne er stor tiltro til, at TripleNine er i stand til at skabe indtjening og til at øge sin egenkapital, tilføjer Anker Mejnertz.