Ny projektleder på Vestværftet i Hvide Sande

Ny projektleder på Vestværftet i Hvide Sande

Brian Sangill har som medejer og medarbejder i de sidste ni år ved Vestværftet i Hvide Sande, valgt at trække sig fra jobbet pga. helbredsmæssige årsager.

Mandag den 5. januar tiltræder Kristen Madsen tidligere senior projektleder fra Hvide Sande Skibs- og Bådebyggeri, derfor jobbet som værftets nye projektleder og vil videreføre de stolte traditioner, som det vestjyske værft igennem årene er blevet kendt for.

Værftets direktør Ove Kristensen fortæller til FiskerForum, at det er med beklagelse at værftets mangeårige projektleder Brian Sangill, har måtte stoppe, men forsikre samtidig, at med den nye kapacitet og tiltrædelsen i jobbet af Kristen Madsen, uændret vil videreføre Vestværftets linje og stil, som værende producent af trawlere til fiskeriet. Noget der har udmøntet sig i en pæn markedsandel og en pæn ordrebog, for det driftige værft på den jyske vestkyst.

I forbindelse med tiltrædelsen af Kristen Madsen, er Brian Sangills andel blevet overtaget af en anden stor kollega i byen, Hvide Sande skibs- og Bådebyggeri, der ifølge Direktør Ove Kristensen, fremover sammen med ejerne og direktionen på Vestværftet, kun vil styrke værftet udadtil.

FiskerForum.com