Ny attraktion i Nordsøen Oceanarium

Ny attraktion i Nordsøen Oceanarium

Selvom der var færre gæster, så lykkedes det alligevel Oceanariumet Nordsøen, at komme ud med sorte tal på bundlinjen i 2012.
Oceanariumet i Hirtshals opnåede i 2012 et overskud på 0,6 millioner kroner, som var en væsentlig forbedring i forhold til 2011, hvor resultatet blev med en pil nedad og et underskud på 2,8 millioner kroner.

<i<”Det positive 2012 resultat er nået efter en stor fælles indsats med at holde omkostningerne nede. Så på trods af færre besøgende i 2012, lykkedes vores mål til fulde og med et tilfredsstillende resultat, ” fortalte bestyrelsesformand for Nordsøen Oceanarium Viggo Bilde til Nordjyske.dk.

Her i maj måned har Oceanariumet flere større arrangementer, blandt andet i Kristi Himmelfartsferien, hvor der bliver mulighed for at komme bag kulissen i det store akvarie og ugen efter i pinsen, sættes der fokus på hummere og krebsdyr og i slutningen af maj forsøger akvariet af få flere gæster i nettet med en helt ny attraktion, krabbekysten. Det er et udendørs vandområde med rørebassin, soppebassin og havnebassin. Så der skulle gerne blive en livlig aktivitet i hele maj måned.