Norway Seafoods i Hanstholm har fået ny ejer

Norway Seafoods i Hanstholm har fået ny ejer

Det er den tidligere direktør Klaus Thomsen, der har overtaget afdelingen i Hanstholm og med ledelsesskiftet får Norway Seafoods afdeling i Hanstholm navnet WorldWide Seafood.
WorldWide Seafood har således fødder og historie helt tilbage til det tidligere Thorbjørn Christensen fiskeeksport, der blev grundlagt i 1945 og som sidenhen blev kendt under navnet Thorfisk med afdelinger i Hanstholm, Skagen, Hirtshals, Bagenkop, Hvide Sande og Esbjerg samt produktion i Grenaa.

I 1996 kom Aker Seafoods Demark A/S indover forretningen og produktionen og igen i 2011 var det så Norway Seafoods der kom til og som i dag beskæftiger ca. 200 medarbejdere i Hanstholm, Hvide Sande og Grenaa.

Thorfisk og Norway Seafoods status i Hvide Sande og Grenaa er fortsat uændret, skriver Nordjyske Stifttidende.

Klaus Thomsen, der har levet med fisk hele sit liv, glæder sig til at få foden under eget bord og udvikle firmaet yderligere. Han vil i starten have tre ansatte på lageret og en deltids kontorassistent til hjælp på kontoret.

På salgssiden har Klaus Thomsen fået en aftale i stand med de tidligere ejere Norway Seafoods, om leverancer af fisk til deres kunder i Frankrig, Tyskland og Belgien, og samtidig er han i gang med at opbygge sit eget kundenet, som pt. tæller aftaler med fiskeaftagere i Spanien, Holland, Belgien og Frankrig.