Norske MMC First Process første ordre efter lederskifte

Norske MMC First Process første ordre efter lederskifte

I november måned sidste år, gennemførte man en fusion mellem Havyard MMC og First Process. I april måned kunne den ene grundlægger så overdrage administrationen og overdrage hele selskabets ledelse til Petter Leon Fauske, der fremover vil være adm. direktør. Leif Gjelseth forbliver i firmaet, men som produkt- og forretningsudvikler.

Blækket fra aftalen mellem de to, var knapt blevet tørt, før en større ordre tigge ind, nemlig en fiskehåndteringspakke til en ny brøndbåd. Brøndbåden er underskrevet af Alsaker Fjordbrug på Onarheim og som FiskerForum skrev forleden leveres denne båd til en af Norges største privatejede opdrættere indenfor produktionen af smolt og konsumfisk.

MMC First Process har i udviklingen af systemet, lagt stor vægt på fiskevelfærd og en høj kapacitet, netop for at undgå og minimere risikoen for at stresse fisken. Systemet er utroligt fleksibelt og med en ny teknologi vil firmaets levering være som en game changer indenfor håndtering, process og køling med en bedre effektivitet og miljøvenlighed samt bedre kvalitet på slutproduktet. Hvor også leverancen omfatter alt indenfor vandbehandling og vaskeanlæg.

En af leverancerne er udviklingen af et kølesytem for lastetankene, som også kan bruges til at varme vandet op for termisk behandling af fisken. Hvilket gør processen meget energibesparende og selvsagt giver en noget billigere løsning til opvarmning af vandet. Køleanlæget er af typen MMC SX har eget automationsanlæg, baseret på indutri-pc´er med en højtudviklet software, der sikre brugeren fuldt overblik, der med en logisk opbygning giver en uovertruffen brugervenlighed for operatøren.

Med kontrakten og ovenpå lederskiftet i MMC First Process, har firmaet nu en ordrebog på samlet en halv milliard kroner, der rækker nu rækker et stykke ind i næste år.

Kilde. MMC First Process FiskerForum.dk