Norsk fartøj renoveret i Hirtshals

Norsk fartøj renoveret i Hirtshals

H 12AV Vestviking ankom til kajanlægget ved MarineService i Hirtshals d. 29. november for at få hovedrenoveret hovedmotoren samt det obligatoriske femårs eftersyn på al mekanik ombord, herunder en Megger-test af el-systemet.
”Vi har renoveret stempler og turbolader i hovedmotor samt monteret ny oliefordelingsblok,” siger afdelingsleder i motorafdelingen hos MarineService, Jan Sørensen.

MarineService udførte desuden svejsning af revner i fisketanken og integrerede diverse forstærkninger i skroget. ”Det er et regelmæssigt problem, når fartøjer sejler med ballast i tankene, at der nemt opstår rust,” siger Jan Sørensen. MarineServices rustfri stålafdeling fremstillede ligeledes en ny rustfri hydrofortank.

Arbejdet ombord på H 12AV Vestviking omfattede også renovering af kran, spil og diverse hydraulik- og generatoropgaver. Derudover havde MarineService forskelligt stålarbejde ombord, som indebar nyt fundament til off shore-trækkrog.

Det norske fartøj var færdigt og på sin første fisketur igen d. 12. januar.

MarineService kunne tilbyde det norske rederi en rigtig konkurrencedygtig pris, et højt serviceniveau og ikke mindst hurtig leveringstid. ”Kvalitet og hurtig leveringstid har altid været vores force. Kombineret med konkurrencedygtig pris og det faktum, at kunderne kan få udført alle serviceopgaver ét sted, gør at flere og flere norske kunder henvender sig. Dette er blot endnu et resultat af den intense markedsføring vi udøver over for den norske fiskeriflåde.” siger projektleder ved MarineService Michael Vorbeck