Nordic Seafood i Hirtshals fortsætter rekordudvikling

Nordic Seafood i Hirtshals fortsætter rekordudvikling

Det store nordjyske fiskeselskab i Hirtshals, der ejes af Nippon Suisan Europe B.V. fortsætter rækken af rekordregnskaber.

 

Forrige år krydsede omsætningen for første gang de magiske 3 mia. kr. med et salg på præcist 3,023 mia. kr. Sidste år blev den udvikling fastholdt med 3,157 mia. kr. og årets resultat voksede med 12,037 mio. kr. og lander dermed på 68.297 mio. kr.

 

Ledelsen er da også pænt tilfredse med resultatet og skriver i deres ledelsesberetning, at årets resultat og den økonomiske udvikling har været meget tilfredsstillende og har overgået ledelsens forventninger.

 

Ledelsen forventer endvidere at man for regnskabsåret 2019 forventer en fortsat positiv og stigende udvikling i koncernens aktiviteter og forventningerne for årets resultat ligger i størrelseordnen mellem 58 til 63 mio. kr.

 

Nordic Seafood blev grundlagt i 1988 i Hirtshals. Nordic Seafoods ejer er en af verdens førende inden for fiskeri og forarbejdning af fisk – Nippon Suisan Ltd. (NISSUI) i Japan.

Som importør og distributør skaber Nordic Seafood værdier ved at holde fokus på kvalitet, pålidelighed og ordholdenhed mht. leverancer og pris. Firmaets lokaler i Hirtshals inkluderer 2.300 m2 produktionsfaciliteter og 6.000 m2 kølehus.

Kilde: Nordic Seafood regnskab
FiskerForum.dk