Nor-Fishing 2020 er helt aflyst og udsættes ikke til 2021

Nor-Fishing 2020 er helt aflyst og udsættes ikke til 2021

Det er således med et meget tungt hjerte at arrangørerne og Stiftelsen bag den store norske fiskeriudstilling Nor-Fishing, nu melder ud at Nor-Fishing 2020 ikke som planlagt afholdes i august måned, men helt istedet helt aflyses.

Grunden til aflysningen skal ses i lyset af den norske regerings forbud mod større forsamlinger med mere end 500 personer, som løber helt hen til 1. september i år. hvilket derfor gjorde den store Norske Fiskerimessen i Trondheim helt umulig af gennemføre, hvor arrangørerne herefter kun havde en mulighed og det var helt af aflyse hele messen.

Messen udsættes heller ikke til 2021
Selvom det har været på tale at udsætte 2020 messen til maj måned i 2021, har det vist sig ikke at være muligt for et stort antal af udstillerne. En udsættelse ville simpelthen kolliderer tidsmæssigt med andre store nationale og internationale messer.

Derfor har arrangørerne bag Nor-Fishing besluttet, at en udsættelse af messen ikke var mulig, hvorfor en aflysning var den eneste løsning på problemet.

Løsningen kan være en digital variant af Nor-Fishing 2020
Stiftelsen bag Nor-Fishing ser nu på muligheder for at gennemføre en digital version af Fiskerimessen, da det allerede er bestemt at gennemføre Webinaret og med denne beslutning overvejer man om også andre dele af den kæmpestore messe, vil kunne lade sig digitalisere og på samme måde gennemføres som Webinaet for studenterne.

Hvis andre dele af messen kan gennemføres digitalt, vil messe-arrangørerne komme med yderligere information om dette. Samtidig med aflysningen af Nor-Fishing 2020, bliver samtlige hotelovernatninger automatisk afbestilt, så ingen hænger på en hotelregning efterfølgende. Samtidig vil G Travel heller ikke fakturere afbestillingsgebyret. Så man holdes også skadesfri her.

Skriv et svar