Når arbejdstøjet kan redde liv

Når arbejdstøjet kan redde liv

Valget af arbejdstøj til det daglige slidsomme og ofte farefulde erhverv, som fiskeriet er, har Toptuxedo løst med en overalls med opdrift, der både er slidstærk og har opdrift ved bryst og ryg. Din sikkerhed for, at en tur i vandet ikke altid behøver at ende tragisk.

Den skandinaviske repræsentant for Toptuxedo Poul Erik Nielsen, fortæller til FiskerForum, at sikkerhedsovaralls´en er Certificeret efter ISO 12402-5 og derfor kan erstatte en egentlig redningsvest. Samtidig har man en fornuftig og praktisk løsning, hvor man kombinerer det normale arbejdstøj, med en ekstra sikkerhed. Så hvis det utænkelige skulle ske og man ryger en tur ud over rælingen, kan overalls`en hjælpe én med til at holde sig oven vande til hjælpen kommer.

Slidstærkt og gedigent sikkerheds-arbejdstøj i gummi

Atlantis Floatin overalls er fremstillet til ekstremt brug på havet, med en stærk 88 procent PVC og 12 procent polyester samt resistent mod olie. Denne overalls er derfor både praktisk og slidstærk. Ekstra er der monteret opdrift i smækken, både for og bag, med en ekstra god pasform med elastik i taljen på bagsiden og indvendigt samt på forsiden af bukserne, hvor de også er ekstra forstærket. Samtidig kan overalls´en tåle ned til – 25 grader Celsius og kan bære op til 100 kg i vandet. (50N i opdrift AID). Overalls´en vejer 2120 gram og er certificeret ISO 12402-5 med dobbelt farve, flouriserende orange og kongeblå.

Forhandler i Norge er Garnbua.no

Ønskes yderligere oplysninger kan du henvende dig på mail t204@post.tele.dk eller kontakte Poul Erik Nielsen direkte på mobil 4049 6923