Nu nærmere efteråret sig med ferien i uge 42 og for mange, er det tiden til et velfortjent hvil i en ellers travl hverdag.
Den ekstra frihed kan måske anspore nogle til at forsøge sig med madlavningen udi noget man normalt ikke begiver sig ud i, nemlig fisk og skaldyr, i en hidtil uset kulinarisk komposition serveret sanseligt og meget velsmagende.
Til inspiration, kan næves en lang række lækkerier som serveres på vores førende restauranter og spisesteder omkring i landet i næste uge 42 »Dinning Week«
Se bare her for de lækresultne, hvis der skal fisk og skaldyr på menuen:
- Laks ›mi cuit‹, mirabelle, ørredrogn og græskar
- Kammusling, wasabi, østers
- Koldrøget laks – Tyttebær – Rygeost – Sprødt rygbrød
- Rimet laks med radise og brændt agurk
- Hummerbisque med kulmulesoufflé og krydderurter
- Jomfruhummer, urtesmør, grillet toast & citron
- Torsk med jordskokkepure og brunet smør
- Kammusling – æggeblomme – melba – syltet agurk
- Græskarsuppe med hvidfisk, syltede græskar & dildolie
- Indbagt torsk – Syltede glaskål – Spinat – Hummerbisque
- Cremet hummersuppe med fiskeballontine
- Koldrøget laksetatar med æblekompot
Hvis man ikke selv ønsker at kaste sig ud i disse fiske- og skaldyrsudfordringer, kan man også søge en restaurant nær dig i uge 42, hvor Dinning Week afholdes.
Restauranter og spisesteder har åbent mellem fredag den 13. oktober til og med søndag den 22. oktober 2023 – velbekomme
»Dining Week« er Nordens største restaurant-festival, der afholdes hvert år i uge 7 og uge 42. Konceptet er helt enkelt. I løbet af 10 dage bliver du som gæst præsenteret for et stort, overdådigt menukort der viser, hvad passionerede kokke, tjenere og restauratører på tværs af Danmark kan tilbyde. Restauranterne serverer en menu til en fast særpris med enten 3 retter, 5 serveringer eller 10 serveringer.
Men »Dining Week« er meget mere end blot en middag til en god pris! Det er en helt særlig stemning, hvor mad-entusiaster sammen oplever nye restauranter, nyder den gode service og deler fantastiske oplevelser hen over bordet med venner, familie og dem, de holder af.
»Dinning Week«