Marel lover innovation – hele vejen rundt.

Marel lover innovation – hele vejen rundt.

Udstillingen Seafood Processing Europa afholdes i Bruxelles i Belgien fra tirsdag den 24. april til torsdag den 26. april 2012.
Marel byder velkommen til dette års Seafood Processing Europe på stand 6227, hal 4.

De besøgende kan opleve:
• Demonstrationer af virksomhedens seneste udstyr inden for proces teknologi til laks, bundfisk og farmet hvidfisk
• Løbende live sessioner fra vores innovationscenter præsenteret af vores eksperter inden for fiskeindustrien
• Kulinariske innovationer på standens 2.sal hvor stjernekokken fra Icelandic Culinary Team vil forberede lækkerier.
• Marel viser hele spektrummet til forarbejdning på land og ombord, med et bredt udvalg af enkeltstående udstyr samt fuldintegrerede systemer. Systemerne er designet til forarbejdning af vild eller farmet laks, hvidfisk og pelagisk fisk, såvel som tilapia og pangasius.

Med udstyr, der rangerer fra basale manuelle systemer til de mest avancerede fuldautomatiske løsninger tilgængelige på markedet, giver Marel bud på alt fra modtagelse, filetering, portionering og pakning til end-of-line funktioner og afsendelse. Alt sammen bud, der har fokus på at maksimere producentens udbytte, effektivitet og kvalitet, samtidig med at reducere forarbejdningstid og arbejdsomkostninger.

Om Marel
Marel er verdensførende leverandør af avanceret procesudstyr, integrerede systemer, software løsninger og service til fiske-, kød-, fjerkræ- og videreforædlingsindustrierne. Virksomhedens brands – Marel, Stork Poultry Processing og Townsend Further Processing – er blandt de mest respekterede i industrien og giver sammen muligheden for én samlet leverandør til at dække alle kundens behov.