Marel afholder »SHOWHOW« for fiskeindustrien

Marel afholder »SHOWHOW« for fiskeindustrien

Den 10. november 2016 inviterer Marel igen producenter fra hele verden, til at deltage i virksomhedens »Whitefish SHOWHOW« i København for »hands-on demonstrationer« af de nyeste maskiner og fortæller samtidig om de fremskridt der er sket indenfor hvidfisk produktionen.

Whitefish SHOWHOW er pakket med forarbejdningsudstyr og linjer der dækker både de primære, sekundære og værdiskabende processer indenfor fiskeforarbejdning. Undervejs vil en række internationale gæstetalere, tage aktuelle udfordringer op som man møder i produktionen og dele deres erfaring og viden med de besøgende.

SHOWHOW er et enestående arrangement, hvor man kan opleve Marels produktportefølge på bare ét sted og opleve maskinerne i brug. Samtidig vil man undervejs i programmet kunne følge konferencen der omhandler processerne.

På konferencen kan man møde gæstetalere fra Island Ocean Cluster, Einhamar Seafood, Coveris, Rabobank, SealedAir Cryovac, Tempix og den islandske Fødevareøkonomisk Institut Biotek F & U (Matis).

Efter udstyrsdemonstrationer og -præsentationer, vil aftenprogrammet byde på tværfaglige snakke med kollegaer og besøgende til arrangementet.

Se video klip fra »SHOWHOW 2015« i København her nedenfor.

Tilmeld dig her til hvidfisk SHOWHOW

Marels Demonstrations- og uddannelsescenter i København har moderne demonstrationsfaciliteter, til fremvisning af Marels produktprogram. Centret er kun beliggende 5 minutter fra Københavns lufthavn. Siden åbningen i oktober måned 2013, har Centret været vært for mange arrangementer og kurser for fødevareindustrien.