Lemvig Bedding søger visionær reparationsvirksomhed.

Lemvig Bedding søger visionær reparationsvirksomhed.

Lemvig Kommune er ude efter personer eller virksomheder der kan være med til at præge udviklingsvisionen for Lemvig Havn.
Lemvig Havn er inde i en spændende udvikling med renovering og omstilling til de rekreative og mangeartede aktiviteter, der efterhånden fylder havnen efter at erhvervsfiskeriet er flyttet til Lemvig Kommunes store fiskerihavn i Thyborøn.

Lemvig Kommune søger derfor kontakt med personer eller virksomheder, der har ideer til at udvikle og drive Lemvig Bedding, så den fortsat kan være et positivt og synligt omdrejningspunkt for håndværks- og serviceaktiviteter lige midt på havnen i Lemvig. Der er indrykket annoncer i flere medier, men alle med interesse for træskibe og skibsbevaring opfordres til at være med til at udbrede budskabet, da den eller de, der har den rigtige forretningsvision måske skal findes blandt skibstømrere, skibssmede og andet godtfolk blandt træskibs entusiaster rundt i landet.

En afdeling specielt for træskibs entusiaster og andre fritidssejlere er indrettet med nye faciliteter i den vestlige del af havnen. En række mindre fiske- og erhvervsfartøjer bruger også Lemvig Havn i reparations- og serviceøjemed, og der er en god fast stamme af kunder.

På beddingen kan ophales fartøjer på op til ca. 150 tons dødvægt og der er plads til 6 fartøjer ad gangen. Til beddingen hører tre mindre bygninger, der i dag rummer skibstømrer værksted samt kontor og mandskabsbygning. En smedevirksomhed er nærmeste nabo.

Lemvig Kommune ønsker et samarbejde med en fagligt og forretningsmæssigt kvalificeret person/virksomhed med dokumenteret erfaring inden for området. Fremlæggelse af en udviklingspræget forretningsplan for denne centrale servicevirksomhed på Lemvig Havn vil være et positivt udgangspunkt for drøftelse af en forpagtningskontrakt.

Kilde: Lemvig Havne
FiskerForum.com