Bogudgivelse på Nor-Fishings første dag
Fem binds værket Norges Fiskeri og Kysthistorie, samles op i bogudgivelsen, her i 200 året for for underskrivelsen af Norges første grundlov.
ANNONCER
Fem binds værket Norges Fiskeri og Kysthistorie, samles op i bogudgivelsen, her i 200 året for for underskrivelsen af Norges første grundlov.
Det var den norske Dronning Sonja, der sammen med Kong Harald og Kronprins Haakon, der for 26. gang var med til at åbne fiskerimessen Nor-Fishing i Trondheim, på festpladsen ude foran det kæmpestore Kultur og Messecenter, Trondheim Spektrum.
Fiskerimessen i Trondheim i næste uge, giver fredag den 22. august 2014, studenter mulighed for at komme gratis ind på den nordiske fiskerimesse Nor-Fishing.
Det er det norske rederi Østervold, der har fået leveret en, som nordmændene omtaler som en kombineret snurper / trawler på 74,2 meter og 15,2 meter i bredden, af det tyrkiske værft Cemre Shipyard uden for Istanbul.
I over 50 år har fiskeriudstillingen i Trondheim været samlingspunkt og en nationale og international mødeplads for fiskere samt for fiskeribranchen og industrien.
Norge har de sidste par år eksporteret fisk for flere milliarder kroner til Rusland. Overvejende laks, men også fisk som lodde og sild samt andre fiskeriprodukter er sendt over grænsen til den store nabo i øst, hvilket gør Rusland til et meget vigtigt eksportmarked for nordmændene.
En øgning på 5 procent i havdambrugene i Norge, svarer til ca. 60.000 tons ekstra fisk på marked.
Messeprogrammet for årets NOR-FISHING messe i Trondheim Norge 2014, er nu publiceret . Programmet fortæller om de mange forskellige arrangementer og seminarer samt taler og vigtige nyheder der findes på messen.
Den norske regering barsler med en ny strategi, til opbevaring af levende fisk, akkurat som man i dag håndterer laksen i akvakultur-erhvervet.
Det er ICES, Det internationale Havforskningsråd, der giver kvoten for den Nordøstlige Arktiske torskebestand og bestanden i Barentshavet samt langs den norske kyst, nord for 62 °.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept