Ta` et smug-kig på programmet for Nor-Fishing 2020 Digital
Programmet til Nor-Fishing 2020 Digital begynder at tage form og der kommer løbende nye ting til Nor-Fishing 2020 digital programmet.
ANNONCER
Programmet til Nor-Fishing 2020 Digital begynder at tage form og der kommer løbende nye ting til Nor-Fishing 2020 digital programmet.
Det norske Havforskningsinstitut, har med forsøg på overvægtige mus vist, at visse proteiner fra blandt andet torsk og mælk, kan forhindre udviklingen af fedme.
De kinesiske myndigheder har i den forgangne uge testet adskillige madvarer fra Xinfadi-markedet og fundet at virusset kom fra Europa, der via fisk er kommet ind i kina.
Rettens afgørelse og ord var ikke til at tage fejl af. De har omstødt Fiskeri-departementets afgørelse og tingretsdommer Kristin Farstad, forklarede videre, at departementets afgørelse bar præg af grov urimelighed, men også at Hav Line havde berettigede forventninger om at både det norske Madtilsyn og den politiske ledelelse, ville godkende »Norwegian Gannet«, til dens planlagte brug.
Det nye design er helt unikt og udviklet i tæt samarbejde mellem designer og reder. Fokus har været at udvikle, både sikre og effektive arbejdspladser for alle ombord.
Denne »årsberetning« blev afviklet under meget maritime former, da hele arrangementet i år blev afholdt på det norske forskningsfartøj »Dr. Fridtjof Nansen«.
Den norske Kystvagt etablere et såkaldt »Aktsomhetsområde« for lille Fiskebank fra lørdag den 6. juni og til kl. 24.00 lørdag den 20. juni 2020.
Fiskeriet har ifølge skipper ombord, ikke været det aller bedste, og så snart de havde landet sejlede de tilbage til Tórshavn på Færøerne, for at bunker og skifte besætning samt få foretaget nogle små-reparationer.
Årets pris-ceremoni gennemføres som planlagt, men der skal være mindst fem ansøgninger, inden juryen kan udpege tre endelige kandidater.
Med Nor-Fishing 2020 Digital sætter messen standarden for digitale udstillinger og messer, hvor man ønsker at give de besøgende en helt unik og anderledes oplevelse.
By continuing to use this website, you consent to the use of cookies in accordance with our Cookie Policy.
Accept