Norsk fiskerimesse »Nor-Fishing« går digitalt

Norsk fiskerimesse »Nor-Fishing« går digitalt

I længere tid har Norges største fiskerimesse haft en vision om at arrangere en digital messe – som et supplement til den mere traditionelle fiskerimesse. Med Corona-krisen den sidste tid har sat ekstra fart i bestræbelserne og i arbejdet med at lancere Nor-Fishing Digital – og det er nu lykkedes.

Kort om Nor-Fishing 2020 Digital 
Med Nor-Fishing 2020 Digital sætter messen standarden for digitale udstillinger og messer, hvor man ønsker at give de besøgende en helt unik og anderledes oplevelse. For som besøgende på den digitale messe, så bliver det fuldstændigt som at følge et live TV-program, der veksler mellem spændende reportager og gæster i studiet, med Arne Hjeltnes som vært, der følger alle dagene under messen.

Nor-Fishing 2020 digitalt

Du læse mere her (norsk)

Det nøjagtige tidspunkt er endnu ikke offentliggjort, men messen vil løbe over 2 til 3 dage i Nor-Fishing-ugen, fra tirsdag den 18. til og med fredag den 21. august.

Nor-Fishing er en af branchens vigtigste mødesteder

Branchens vigtigste mødested – digitalt
Messen er et af de vigtigste internationale mødesteder for alle aktører indenfor fiskeriet og dermed også vigtigt når der skal præsenteres ny teknologi indenfor branchen. Med Nor-Fishing 2020 digital genskabes den fysiske messe som Nor-Fishing, men præsenteret i et både nyt, men også et langt mere spændende format.

Skriv et svar