Julehygge på Nordsø Oceanarium

Julehygge på Nordsø Oceanarium

I lighed med tidligere år afholder Nordeuropas største akvarium Nordsøen Oceanarium julehygge, lørdag den 15. og søndag den 16. december.
Sidste weekend drillede vejret arrangementet og der var ikke så mange gæster, der nåede frem til julehyggen. Derfor gentager Oceanariumet tilbuddet i den kommende weekend.

Kom og mød den gavmilde julemand i dykkerdragt der deler julegodter ud til alle børn og deltag i den spændende skattejagt ”Jagten på det hemmelige kodeord”, og vind rigtige flotte præmier.

Der serveres dampende varm gløgg samt sprøde og lækre æbleskiver i cafeen til speciel julepris. Det hele kan nydes til et righoldigt og underholdende program for både børn og voksne.

Julehyggen starter:
Klokken 10.00 Nordsøen Oceanarium åbner

klokken 10.00 – 15.15 ”Jagten på det hemmelige kodeord” – Find alle ti bogstaver og find ud af hvad der står. Indleverer kuponen i Cafèen hvor der udtrækkes 5 vindere efter klokken 15.15.

klokken 11.00 Sælerne fodres

klokken 13.00 Julemanden fodrer klumpfisk og andre fisk.

klokken 13.30 Julemanden deler juleslik ud til børnene

klokken 15.00 Sælerne fodres

Klokken 15.15 Præmieudtrækning i konkurrencen

klokken 11.00 – 16.00 Gløgg og æbleskiver i Cafèen til speciel julepris

klokken 17.00 Nordsøen Oceanarium lukker

Køb et årskort som julegave til én du holder af. Vi pakker det selvfølgelig pænt ind! Nordsøen Oceanarium glæder sig til at se rigtige mange gæster i weekenden.
Glædelig jul og på gensyn

Kilde: Nordsøen Oceanarium