Imponerende besøgsrekord på Aqua Nor messen i Trondheim
Messearrangørerne kan glæde sig over at mere end 28.000 besøgende, fra 74 lande, havde lagt vejen forbi Aqua Nor Messe i Trondheim i Norge.

Imponerende besøgsrekord på Aqua Nor messen i Trondheim

Messearrangørerne kan glæde sig over, at man med messens faglig indhold af seminarer og foredrag samt debatter og ikke mindst udbuddet af de mange nationale og internationale udstillere, har overgået alle forventninger og lukket mere end 28.000 besøgende, fra 74 lande, ind til en storslået Aqua Nor Messe.

 

Dette er besøgstallene for 2019:

  • Tirsdag:   6952
  • Onsdag:   8774
  • Torsdag:   8557
  • Fredag:    3811

 

Projektleder Kari Steinsbø og daglig leder Kristian Digre fra Aqua Nor Messen, kan se tilbage på fire helt fantastiske dage, hvor næsten 700 udstillere har arbejdet utrætteligt med at få den norske Fiskerimesse til at blive en succes – her 40 år efter den første messe blev arrangeret.

 

Flere udstillerne bekræfter da også og glæder sig også over den store tilstrømning og fortæller samtidig, at fagligheden blandt de besøgende har været stor og relevant, med en øget andel af international besøgende.

 

»Alt dette stemmer godt overens med vores målsætning, om at messen skal være et internationalt udstillingsvindue for opdrætsteknologien og dermed være branchens vigtigste mødested,« understreger projektleder for Aqua Nor, Kari Steinsbø.

 

Det faglige program i udvikling
Den nye daglige leder, Kristian Digre, for Aqua Nor Messen, har fået de samme positive tilbagemeldinger fra udstillerne. Han mener det er styrket, med den faglige udvikling i programmet. »Det faglige program har udviklet sig væsentligt og meldingerne fra specielt de udenlandske besøgende, bekræfter da også at messen nu betegnes som værende en af de betydeligste Aqua-kultur-Messer i verden.

 

Kari Steinsbø forudser da også, at interessen fra udlandet til den kommende messe i 2021, vil blive med samme store besøgstal, som man har set det i år. Specielt de internationale udstillinger har været godt besøgt og meget populære hos de besøgende. Men også de udenlandske udstillere melder i stadigt stigende grad tilbage, at man ønsker at vende tilbage til næste gang.

 

Kristian Digre forklarer at messen skal videreudvikles, både med hensyn til det faglige, men også på det sociale område, frem mod næste udstilling Aqua Nor 2021. »Aqua Nor er en teknologimesse, der skal rumme al ny teknologi, forskning og udvikling, som branchen indeholder, men samtidig også udvikle det sociale aspekt, med præsentable og flotte rammer som en perfekt kulisse til faglige sammenkomster og møder.