I denne travle juletid..

I denne travle juletid..

FiskerForum vil gerne her på èn af årets aller sidste arbejdsdage, og helst inden julefreden endegyldigt sænker sig, sende de bedste ønsker om en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

Vi sender de bedste julehilsner til alle jer, der dagligt læser og finder oplysninger på FiskerForum.com og sender samtidig også en speciel hilsen til vores ”supporterer” der forsyner os med informationer, billeder og forskellige nyheder fra fiskerlivet samt til kunder, forretnings- og samarbejdspartnere samt venner af huset.

Udfordrende fremtid

Fiskeriet har været og er stadig udsat for store udfordringer. Mange tvinges i branchen til at afsøger nye forretningsområder og supplere med nye produkter samt identificere andre kunde segmenter. Udvikling og fornyelse bliver hovedtemaet i det nye år, noget som FiskerForum fortsat dagligt vil rapportere om på vores web nyheder.

Året har bragt mange spændende ting med sig og vi er på redaktionen sikre på at fremtiden, vil bringe en ligeså udfordrende tid fremover. Vi er overbeviste om, at alle vil komme godt og styrket igennem dette og glæder os til igen at tage fat i det nye år, hvor vi vil fortsætte vores givende og frugtbare samarbejde.

Hovedpræmien udtrukket

Vinderen af FiskerForums julehilsen og kalenderkonkurrencen blev Bredgaard Boats, som i de kommende dage vil få tilsendt hovedpræmien – en god flaske rom til de kølige og vinterblæsende dage op mod nytår.

Herfra har vi kun tilbage, at ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

FiskerForum.com