Hvalpsund Net’s mangeårige leder fratræder
Ved årsskiftet fratræder Peter Poulsen som administrerende direktør i Hvalpsund Net og Arne Birkeland vil som koncernchef i Mørenot, lede selskabet indtil permanent afløser er på plads

Hvalpsund Net’s mangeårige leder fratræder

Ved årsskiftet fratræder Peter Poulsen som administrerende direktør i Hvalpsund Net og Arne Birkeland vil som koncernchef i Mørenot, lede selskabet indtil permanent afløser er på plads, skriver norske Mørenot i en pressemeddelelse.

Peter Poulsen (75) har i 45 år ledet Hvalpsund Net, og vil fra nytår træde til side. Han vil fortsat være til disposition for virksomheden, som rådgiver, frem til næste sommer. Mørenot, som overtog ejerskabet af Hvalpsund Net i august, og koncernchef Arne Birkeland vil træde ind i den operationelle ledelse indtil en permanent afløser er på plads.

»Peter har gennem mange år skabt en fantastisk flot virksomhed, med mange dygtige medarbejdere. På vegne af virksomhedens ejere, kunder og ansatte vil jeg rette en stor tak for indsatsen gennem mange år. Jeg får nu anledning til at føre dette videre, og det er en opgave jeg går ind i med stor energi,« siger Arne Birkeland, koncernchef i Mørenot.

Peter Poulsen siger selv om beslutningen, »Jeg overtog som administrerende direktør i 1974 og har været med på en fantastisk rejse. Hvalpsund Net har udviklet sig til en fremragende virksomhed med stærke relationer til vores kunder, og en tryg og god arbejdsplads for de ansatte. Jeg ser frem til at følge med i den videre udvikling.«

Ændringerne i topledelsen sker som en naturlig konsekvens af opkøbet af Hvalpsund Net og arbejdet med at integrere virksomheden fuldt ud i Mørenot. Arbejdet indebærer at udnytte synergierne, som ligger i opkøbet, herunder bedre udnyttelse på tværs af produktion, indkøb, salg og markedsføring.

»Gennem Hvalpsund kan vi nu levere totalløsninger på en hel anden måde end tidligere, noget som styrker begge organisationer. Hvalpsund Net har tilført os bredere viden og et større netværk. Vi ser frem til at videreudvikle dette til glæde og gavn for vores kunder,« siger Arne Birkeland.