FSK spørger: Vil du fiske eller på pension?

FSK spørger: Vil du fiske eller på pension?

Med dette overraskende og noget pågående sprøgsmål starter Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri (FSK) en kampagne op fredag den 1. december 2017.

En kampagne, som ikke skal opfattes som nogen julegave, men måske alligevel, for FSK ønsker med kampagnen, at gøre opmærksom på mulighederne i den tidsubegrænsede Kystfiskerordning.

»Dobbelt op i den tidsubegrænsede kystfiskerordning«

De fiskere, som gerne vil fiske og som ikke har planer om at gå på pension, sådan lige med det første. De kan have stor gavn af, som det står i de kommende FSK-annoncer, at »Få dobbelt op i den tidsubegrænsede Kystfiskerordning«. Fiskerne kan ifølge FSK beregninger få forøget deres kvote ved at gå ind i det beskyttede segment, hvor de kan få mere end dobbelt så mange fisk, som de ellers havde FKA-kvote til. Derfor hedder FSKs kampagne »Vil du fiske eller på pension?«.

I Kampagnen vises et regnestykke med en kystfisker, som gik ind ordningen i 2017, hvad han fik ud af det.

Du kan se regnestykket her

Hvis man gerne vil finde ud af, hvordan det ville se ud for ens eget fiskeri, hvis man meldte sig ind i ordningen, så tilbyder FSK, at man kan ringe til dem 3023 0767 og få lagt sit regnestykke, og på den måde finde ud af, om det var noget at gå ind i ordningen i 2018.

Hos Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri (FSK) kan man også få mere at vide om ordningens regler i for bindelse med salg og leje af kvoter.

Ring uforbindende og få dit eget regnestykke lagt – ring 3023 0767