Frederikshavner firma udvider med Europæisk serviceafdeling

Frederikshavner firma udvider med Europæisk serviceafdeling

Scantech Marine er en ekspanderende nordjysk virksomhed, hvis medarbejdere har 15 års erfaring inden for den maritime industri. Frederikshavner firmaet sætter servicen i højsædet med 24/7-365 og en service hotline samt en garanteret onsite service assistance indenfor 36 timer.

Med ansættelsen af Senior Manager Ivan Lund, der med sin årelange erfaring indenfor drift- og vedligeholdelsesbranchen, bliver en kompetent leder af ScanTech europæiske service-afdeling, skal viderebringe firmaets målsætning om, at være kundernes foretrukne når det drejer sig om ombygninger og vedligeholdelsesarbejder samt idriftsættelser.

Specialiseret i service

ScanTech Marine er specialiseret i service, vedligeholdelse og fejlfinding på mekanisk, hydraulisk, pneumatisk og elektrisk systemer i marine-industrien. Der tilbydes en høj skandinavisk kvalitet i arbejdet, der udføres til absolut konkurrencedygtige priser i hele verden.

Med hovedkontor i Frederikshavn og en planlagt åbning af en afdeling i Guangzhou i Kina, har virksomheden, udover et god tag i den europæiske branche, nu også et godt afsæt til den stadigt voksende maritime industri i Asien samt til at indfri behovet fra disse for omgående og kvalificeret service.  Ligeledes er en kommende og meget lovende del af ScanTech Marine  virksomheden, de to nye afdelinger Consult og technologies.