FiskerForum Magasinets anden udgave er nu på gaden

FiskerForum Magasinets anden udgave er nu på gaden

Det gratis erhvervsmagasin FiskerForum til dansk, svensk, norsk, islandsk, færøsk og grønlandsk fiskeri, bringer i den nye udgave et bredt udsnit af artikler og nyheder til fiskerierhvervet.
Efter den storslået modtagelse af førsteudgaven af magasinet ved DanFish Aalborg i år, er der denne gang sat fokus på de nye regler for kvote- og ejerkoncentrationen, som omtales flittigt i pressen for tiden. Advokatpartner i selskabet Kirk Larsen & Ascanius Morten Rosendahl kommer i artiklen ind på de nye regler der træder i kraft 1. januar 2012.

Mediebevågenhed nyder fisker Claus Hansen fra Svaneke også, da han i sensommeren lancerede nyheden om www.svanekefiskeren.dk, hvor man følger hans fiskeri på både Web kamera og AIS netværket. Efterfølgende blev fisken solgt direkte fra kajen til kunderne. En Idè som LAG Bornholm har støttet økonomisk. I skrivende stund ser Claus Hansens idè ud til at brede sig til andre havne i Danmark.

I Magasinet er der artiklen om den københavnske Michelin anbefalede restaurant Koefoed, som roser initiativet omkring den ”historie fortællende fisker” fra Svaneke. Restauranten har som en af de første herhjemme aftaget friske fisk fra Claus Hansen, Svaneke.

Den nye garnbåd fra Vestværftet i Hvide Sande til det norske rederi Nesefisk A/S, omtales med flotte billeder og udførlige beskrivelser af udstyr til fiske forarbejdning ombord, samt øvrige spændende detaljer om båden. Her kan man følge den rivende udvikling der er indenfor fremstillingen af fiskefartøjer i dag og samtidig være opdateret på det sidste nye.

Dagens fiskeri er andet og mere end fiskeren på havet. På land holdes en hel industri i gang i kraft af dansk erhvervsfiskeri. Virksomheder som ekspandere i øjeblikket, er omtalt i den anden udgave af Magasinet. Omtale af et hårdtarbejdende firma der til dagligt klarer transporten og logistikken og omtale af et firma som udfolder sig på udstyrssiden med fortsat produktion i Danmark.

Sammen med andre spændende artikler kan Magasinet afhentes gratis ved samlecentraler og fiskeriforeninger. Ønsker man at være distributør af FiskerForum Magasinet – kontakt da Ebbe Hansen på mobil +45 2840 1945

FiskerForum og FiskerForum Magasinet ønsker sine læsere en glædelig jul samt et godt nytår.